Free counters!

Die Russen kunnen toch zo mooi zijn

Hyxshundy from the fashion models The Castaldine

Barzoi

Na de misére van de twee vorige honden begon ik toch na te denken over de aanschaf van een hond. Bestaat er zoiets als een soort van koopcontract ? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een gezonde hond in huis kan halen, natuurlijk is het altijd mogelijk dat je pup ziek wordt, bij mensen is dat toch immers ook hé.

Dus besloot ik een ras te kiezen dat niet echt voor de hand lag, de Barzoi, in de hoop om toch een gezonde hond in handen te krijgen.

Ik naar een fokker, trok mijn stoute schoenen aan door te zeggen : "Meneer, ik laat de pup onderzoeken door een dierenarts van mijn keuze en als hij ziek is wil ik, ofwel mijn centen terug, ofwel een andere pup" "Geen probleem hoor" zei de fokker, en zo gezegd zo gedaan.

Ik liep zo "fier als een gieter" rond met mijn pup(je), en ineens hoorde ik iemand zeggen :" Zie je nu wel dat'em ros is geworden?" Dat was die meneer die dacht dat ik met mijn Collie Rough ( ge weet wel, diene grijze Lassie) aan het wandelen was. Dus dan maar aan de zoveelste uitleg beginnen, mensen zagen echt niet dat deze hond ineens heel hoog op zijn poten stond en en snuit had die serieus uitgerokken was ;-)) "Moet ge daar dan Russisch tegen spreken ?" vroeg diezelfe meneer , ach ja, laat ze maar in waan hé.

Hyxshundy is een goei 7 jaar geworden, gestorven aan een hartinfarct.

Hier als vrolijke en olijke pup :

en hier als een volwassen schoonheid, want knap was hij echt wel !!