Free counters!

Twee katjes zijn van de straat gered

Daar mijn liefste Clooneyke al enkele maanden in de zevende hemel vertroeft werd het tijd voor een nieuw maatje in huis. Een hond . . tja . . . . daar mijn voorliefde naar de Duitse Herder gaat zou ik niet meer weten waar ik in alle vertrouwen eentje moet gaan halen. Er zijn er nog wel goei, en volgens de fokkers niets anders dan goei, maar toch durf ik het voorlopig niet meer aan.

Dus, dan maar naar een kat, mijn eerste gedacht een Noorse Boskat. Na enige tijd op't internet doorgebracht te hebben, ben ik van mening veranderd en heb dan maar een sukkeltje uit het asiel gaan halen, asiel is veel gezegd, bij iemand uit de buurt die zich bekommert om het welzijn van de wilde katten en kittens die zomaar gedumpt worden.

Er zaten er verschillende en wilde dus eens een kijkje gaan nemen om te kiezen welk katje ik mee naar huis zou nemen.

Zo gezegd, zo gedaan. Op maandag 30 juli 2012 kwam er een vriendelijk madammeke mij ophalen op't werk om dan naar een zeker Joëlle te rijden (die iedereen hier in de buurt blijkt te kennen) en daar heb ik mijne "entee a la Nancy" gemaakt ;-)) De deur ging open, ik zette 1 voet binnen en PATAT daar lag ik dus, uitgeschoven op de vloer die net gekuist was, plat om mijne rug ! (en dat was geen lolleke zénné). Na enige tijd ben ik dan recht gesukkeld, mijn crockskes aan de kant gezet en op mijn kousen dan maar naar binnen gegaan. "Dag madam, ik ben de Nancy en kom altijd met de deur in huis vallen" zei ik al lachend (diene lach was om de pijn te vergeten)

De kittens die daar zaten waren allemaal wilde die letterlijk van't straat geplukt waren, gewoon gedumpt, samen met mama-kat. Zie ik daar een klein, lief, schattig zwart-wit bolleke zitten met zooooo'n lief smoeleke en zoooo'n schattige oogjes (waar heb ik dat nog eens gehoord . . . . oh ja, dat was den Buddy ;-)) en wou dat absoluut meenemen. "'Tis wel ne wilde, ge gaat er veel werk aan hebben" zei Joëlle, "Da's niks, dan kan ik met mijne klikker terug aan de slag" zei ik.

Dus ik naar huis met een kitten geboren op 15/4/2012 (alhoewel, ik denk dat hij jonger is)

Thuisgekomen nam ik George ( tja den echte G.C. is ook ne knappe gast hé) uit zijn mandje, zonder problemen want hij was heel rustig, dat zal zeker geweest zijn door die vreemde omgeving voor het beestje. Ik liet hem in huis los en dat was geen goed idee. Hij kroop ergens weg en bleef daar de ganse dag zitten. Ik kreeg kompassie en pakte hem om op en toen werd ik er aan herinnerd dat ik een wild katje mee naar huis had genomen. Alhoewel ik hem in zijn nekvel pakte ( zoals mama-kat dat ook zou doen) draaide hij zich om en beet zich vast in mijn hand, het bevel "los" kende hij niet en daar hing hij dan met een echte volle beet in hondentermen uitgedrukt. Efkes een niet diervriendelijke truuk moeten gebruiken om mijn hand terug te krijgen. Enkele uren later had ik hem dan toch maar gevangen en is dan recht de bench ( van de Clooney) ingevlogen, die trouwens nog altijd in de keuken stond.

Een dag later liet ik hem dan toch maar los, voor een tweede poging. George nergens te zien, alleen hoorde ik hem wel want zagen dat kon hij goed zénne. Toen kwam er bezoek, een dame met 2 hondjes die ik enkele dagen zou bijhouden omdat zij naar het hospitaal moest; En geloof het of niet : daar kwam George aangewandeld, recht naar de honden toe, zonder boe of ba ! Geweldig !!

Bezoek weg, kat ook weg . . .dju, dan maar terug gevangen en in de bench gezet.

Efkes enkele dagen daar laten zitten tot hij vertrouwen in mij krijgt, en ja hoor na twee dagen kwam hij naar mij toe gelopen (wel in de bench hé) voor zijn eten, dat is al een stap in de goede richting.

Nu zo vlug mogelijk een tweede kitten erbij zetten, en neen, geen wilde meer maar een tam sukkelaartje. Dat was geen simpele opdracht zénné, hoe sommige asielen met de mensen hun voeten kunnen rammelen, als ik dat allemaal zou vertellen heb ik nog zeker 10 pagina's nodig (dus zal ik het maar laten)

Via via ben ik dan terecht gekomen bij Poezennetwerk.be, die werken ook met opvanggezinnen en op de website zag ik een onschuldige kitten zitten met als beschrijving :

"Ik ben een katertje, geboren omstreeks begin april,

mijn vacht is grijs getijgerd met een beetje wit in mijn snuitje en zeer zindelijk en zeer rustig.

Ik ben te bewonderen bij Anne en Patrick op volgend nummer na 17u : 0473/300487"

Dus ikke aan den telefoon natuurlijk want ik wou zo snel mogelijk een kameraadje voor mijne George.

Op de hondenschool ben ik dan op zoek gegaan naar een chauffeur en Nicolleke (die van de Wim) was het "slachtoffer van dienst". Vrijdagavond wij op weg naar Betekom, op weg naar Falco , gewapend met een mandje vol met snoepjes en een goed gevoel, want ik was niet van plan om daar zonder katje te vertrekken. Ik werd daar goed ontvangen en het doet toch deugd dat er mensen zijn die zich belangeloos inzetten voor de dieren !

Zin in en katje dat je wil redden op deze aardbol, bel ze gerust op !

En ja hoor, hier is hij dan de Falco die vanaf nu door het leven gaat als Clooney II !!! Hij is geboren op 10/4/2012 en eens zo groot als George. (dat belooft)

Heb hem samen in de bench gezet bij den George en je gelooft het of niet, opslag was het gezaag en geklaag van George over, hij had immers gezelschap nu !!

Ze moeten nog eventjes samen in de bench blijven, tot woensdag, dan zijn mijn 2 logeekes weg ( die hondjes dus)

8 Augustus om 18u, de "bevrijding" van de kittens. Ondertussen zijn die al goed "geacclimatiseerd" en komen stante pede af wanneer ik met hun eten sta te zwaaien. George is zo gretig op zijn brokjes, dat ik hem kan aaien zonder dat hij daar erg in heeft, en Clooney is de rust en kalmte zelver, hem oppakken is helemaal geen probleem.

Hieronder plaats ik enkele fotookes, later volgen er nog met nog meer verhaaltjes, want die komen er ongetwijfeld nog wel.

Dinner time ;-))

Zoals ik al zei, van't moment dat ik met de etensbakjes sta te zwaaien komen ze af, ondertussen moet ik nog maar in de richting van gootsteen gaan en ze zijn er al, ook als ze juist hun eten gehad hebben.

Ik moet die kleine prutskes nog wel gewoon worden, daar bedoel ik mee dat ik er steeds op trap, ze lopen voor mijn voeten en die kleine dingen ben ik niet gewoon hé

Ze krijgen ieder hun potje, gemakkelijk voor later moesten ze medicijnen of iets dergelijks krijgen, en nu profiteer ik er van om ze tijdens hun maatlijd op te pakken en van plaats te verwisselen, zo maar als gewenning aan mensenhanden.

Vooral voor George is dit nuttig.

Wanneer hij niet aan het eten is kan je hem niet pakken. Handen naar hem uitsteken beschouwd hij nog steeds als iets "gevaarlijk" dan zie je hem als een pijl uit een boog wegschieten.

Beide katjes hebben dezelfde leeftijd volgens de dierenarts die George heeft komen inspuiten maar er is duidelijk een verschil van grootte dus geloof ik er niks van. George is een klein schriel prutske t.o.v. Clooney. Ik hoop dat hij wat "voller" wordt, aan zijn eetlust zal het niet liggen, we zien wel.

Duidelijk verschil van temperament

George is een echte ontdekkingsreiziger. Klautert overal op, besnuffelt alles en rent graag achter balletjes. De "vogeltjes" aan de krabpaal krijgen regelmatig een klauw en beet van hem en Clooney, wel die bekijkt het maar.

George nodigt Clooney constant uit om te spelen, grandioos om dat te zien maar dat duur niet lang voor Clooney hem een tik verkoopt. Niet agressief , gewoon om te zeggen "laat mij met rust" .

Clooney is een lamme goedzak, iet té kalm voor mij. Eten, flodderen en slapen, daar is hij goed in.

George zijn capriolen zijn geweldig. Springen, rennen, spelen dat het zijn lieve leven een lust is. Ik moet er dikwijls om lachen, vindingrijk, dat is hij wel.

Op een gegeven moment zat hij op het aanrecht in de keuken. Hoe is hij daar in godsnaam op geraakt. Katten zijn meester in het springen, heel hoog zelfs, maar zo hoog kan geen enkele kitten springen. Hoe doet hij dat toch ????

Wel, ondertussen heb ik het gevonden, van zodra ik de kans krijg om daar een foto van te nemen zie je dat wel. Slim beestje, dat klein baasje ;-))

Klik hierom het allereerste fotoalbum van deze twee te bekijken.

Veel plezier en tot binnekort !

Zoek de kat ;-))

Op de vensterbank stond een plant, die ik ondertussen ergens anders gezet heb omdat George hem er gewoon heeft afgedonderd. Een kat met duidelijke "groene vingers" LOL

De klim-kat

Hoe de kat op het aanrecht kan ? Wel zo dus ;-)) De fotookes zijn van slechte kwaliteit, de kat te rap en mijn kodakske te traag , heb daar ooit 500 € aan gegeven in de solden en diene Minolta Dimage Z1 is geen kloten waard:(

Enkele filmkes van mijne George in actie. Van zodra de Clooney ooit in actie zou komen, dan zie je het wel

Bye Bye epididymis en testikel in een scrotum

De Clooney was ze al kwijt, als je een katje uit het asiel gaat halen zijn die reeds gecastreerd . Een normale gang van zaken hé, er lopen al miljoenen katjes teveel rond op deze aardbol.

Bij George moest het nog gebeuren. 28 Augustus is het zo ver, dan zijn zijn ballekes gedoemd om te verdwijnen.

Ik heb hier twee "katers" in huis en heb geen zin in latere vechtpatrijen en gesproei; Dus bye bye ballekes.

De DA is hem komen halen om 13u en is teruggebracht om 16u. De DA schrok dat hij zo snel na zijn "operatie" wakker was, de bedoeling was dat ik hem nog totaal versuft terug kreeg, om hem te laten wakker worden in mijn armen, het is een wild katje weet je nog. Ik haalde hem uit zijn mandje en zette hem op de grond, wakker was hij wel maar zwijmelde van links naar rechts ( wel leuk om te zien )

Op aanraden van de DA heb ik hem op de schoot genomen om hem "onder dwang" nog wat te laten rusten. Ook om hem later te kunnen oppakken, want dat kan ik nog altijd niet. Strelen, kammen, borstelen wel, maar oppakken niet, alleen als hij aan't eten is, anders niet.

Dus het slaperig baasje op mijn schoot (en ik lekker lui in de zetel) Het lukte !!! Op mijn schoot viel hij terug in't slaap, dat heeft nog 2 uren geduurd.

Plots werd hij wakker, klaarwakker dus, en zijne "frank" viel dat ik hem vast had en bingo, daar hing hij weer in mijn hand.

Hij doet het goed, heel goed zelfs, heeft er helemaal geen last van. "Ge moogt hem niet laten springen" zei de DA.

Tja, ge kunt het al raden hé, diene zwart-witte kangoeroe niet laten springen, vergeet het maar. Telkens als hij ergens op geklauterd was wou ik hem er af pakken, maar dat lukte niet zénné .

"Het kan zijn dat hij vandaag en morgen geen eetlust heeft, dat is normaal, komt door de narcose"

Diene duivel geen eetlust ? Vreten ja ( zoals ik ;-)) en heeft er helemaal geen last van gehad, heeft ook niet moeten overgeven.

En nu zijn we twee dagen verder, alles gaat goed en ik hoop dat ik nu een jaaaaaaaaaaren van gezonde beestjes kan genieten hé

Ondertussen zijn we een paar maanden verder en alles gaat goed.

Kerstmis 2012, ze zijn toch schattig nietwaar ????

George speelt nog altijd naar hartelust en zelfs den Clooney komt af en toe in aktie ;-))

Soms kunnen ze heel hard achter mekaar aan rennen, jammer dat mijn "kodakske" het steeds laat afweten op deze cruciale momenten. Tegen dat ik klaar sta om ze te filmen is het meestal te laat, jammer !! ( moet toch eens dringend een nieuw toestelleke gaan kopen)

Clooney is meer de "laat mij gerust" kat. Als hij het spelen beu is, klimt hij ergens hoog en droog.

In onderstaande filmpjes is het duidelijk merkbaar, Clooney kruipt boven op de keukenkasten terwijl George op hem aan't roepen is en hij trekt het zich niet aan.

Dat er altijd aan alles een einde moet komen . . .

De titel zegt het al, er is weer iets gebeurd met één van de katten. Geloof het of niet, maar George is gestorven op 28 maart 2013, zo maar, plots was het gedaan.

Ze waren 's morgens aan't spelen en ravotten met mekaar. Ik dacht "snel een filmke maken van die twee" dus ik rap mijn kodakske pakken ( zo zap ben ik wel ni ;-)) maar tegen dat ik in aktie schoot, was het al te laat om die twee te filmen . Plots  klinkt er een keiharde en zeer luide mmmmmmeeeeeaaaaauuuuuuoooooooowwwwww en daar lag George in de living. Terug mijn toestelleke gepakt om toch iets in beeld te krijgen.

Tijdens het filmen had ik snel door dat het mis was, legde mijn kodakske neer, ging kijken en het was al te laat, George lag dood op de grond met zijn ogen wijd open. Godverdomme hoe is dat nu toch mogelijk ? Hij was niet eens 1 jaar oud ! Wat is er nu weer gebeurd ?????? Zo plots ????

De katten kwamen nooit buiten, dus vergiftigd kon hij niet zijn, wat dan wel ???

De oorzaak zal ik nooit weten, ik kan alleen maar vermoeden dat het een hartaderbreuk zou kunnen geweest zijn.

Ik hoop dat hij niet geleden heeft, het ging echt snel

George ligt begraven in de tuin.

Rust zacht lieve kat, ik ga je capriolen missen . . . . .

Wat nu, zal ik terug een kat nemen, gewoon voor Clooney gezelschap te houden of niet ?

Wat moet ik doen ?

Voorlopig nog niet, ik heb geen zin om weeral ongeluk te hebben een huisdier veel te vroeg te moeten afgeven.

Ik zal wel zien , eerst afwachten hoe de Clooney reageert op zijn "solo" leven als rot verwende huiskat.

Na 2 maanden heb ik dan toch maar een kameraadje in huis genomen, een Maine Coon genaamd Minoes

Haar avonturen kan je verder volgen op deze pagina ;-)) en waarom ik dat doe is omdat ik anders Jacqueline en Bart in verwarring ga brengen.

Op 1 juni 2013 is Minoes aangekomen en Clooney was direct van de partij om haar te begroeten, maar dat ging niet van een leien dakje zoals je kan lezen op haar pagina.

Eind juni had Minoes diarree (met wat bloed erbij), toen is de DA (van Minoes) gekomen en beide katten werden op Stomorgyl gezet voor 7 dagen, Clooney dus ook anders is de kans groot dat hij ook ziek gaat worden.

Ik had het ook erover dat Clooney een rare houding aanneemt om te ademen wanneer hij slaapt. Dan gaat zijn hele torso op en neer (filmkes volgen nog), normaal op zijn zijkant liggen lukt ook niet meer. Hij gaat altijd wel ergens tegen liggen om zo zijn kopje omhoog te houden. Het was mij nooit opgevallen toen George er nog was. Die twee waren onafscheidelijk en lagen dus meestal samen in het mandje te slapen.

Nu Clooney alleen was, viel mij dat pas op.

Na het beluisteren van zijn hart en longen kon de DA alleen maar enkele vermoedens uiten. Ik heb haar ook verteld over het plotse overlijden van George

Er is dan besloten om bloed te komen trekken bij Clooney om uit te vissen wat hij nu eigenlijk mankeert. "Ook om Minoes veilig te stellen" zei de DA

5 juli 

De DA komt bloed trekken bij de Clooney "Woensdag zal ik je opbellen voor de uitslag van het bloedonderzoek van Clooney" en nu maar bang afwachten wat het resultaat zal zijn. Ik had dan ook gevraagd om een "uitgebreid" onderzoek te doen, ook al is het een straatkat uit het asiel.

10 juli

Telefoon van de DA. Clooney heeft een zeer zware infectie op de luchtwegen en hij moet daar al een hele tijd mee zitten. MILJAAR GODVERDOEMME toch hé, wat nu weer, is het besmettelijk of niet ???? Wat met mijn andere kat ???

"Zaterdag kom ik langs om hem in te spuiten en op zeer zware breedspectrum antibiotica te zetten" zei de DA "OK " zei ik dan, "Ik blijf dan thuis"

13 juli

Daar zat ik dan, thuis, te wachten en te wachten en te wachten. Om 17u belde ik haar op " ben je mij niet vergeten?" vroeg ik haar. Ze had het heel druk en kon de eerste drie uur zeker niet komen. Ik antwoorde nog " Ha, dan gaan de zaken heel goed". Ze zou me terugbellen wanneer ze een gaatje vrij had.

Ik begrijp heel goed dat er iets kan tussenkomen, ik begrijp heel goed dat men niet altijd alle beloften kan nakomen die men maakt want er kan altijd iets tussenkomen, maar ik begrijp niet waarom men dan niet eens de moeite doet om de mensen te verwittigen dat je er niet geraakt.

Tenslotte heb ik alles en iedereen afgebeld om thuis te blijven !!!!

Ik heb haar daarna verschillende keren opgebeld, krijg alleen maar de voicemail te horen.

SMS-kes sturen hielp ook niet, geen reactie !! Ik zal het maar op communicatiestoringen steken zeker ???? 

Wat nu ? Mijn vroegere  DA contacteren dan maar, maar ik zit wel met een probleem, zij heeft de uitslag van het bloedonderzoek en die wil ik hebben !!

Eindelijk kreeg ik de factuur aan van Clooney's bloedonderzoek zodat ik wist welk labo het onderzoek gedaan had, zodat ik met deze in contact kon komen om de resultaten op te eisen. Tenslotte heeft dat labo-onderzoekse mij meer dan 100€ gekost.

Aan de telefoon was ik kort en krachtig : "ik moet de uitslag hebben want ik kan de dierenarts niet bereiken die daarvoor opdracht gegeven heeft, ik weet alleen dat mijn kat zwaar ziek is"

26 juli

De uitslag is binnen, dus nu kon ik een afspraak regelen met mijn vroegere DA die dan op dinsdag langs komt

30 juli

We zijn dus ondertussen weeral dikke 2 weken later nadat ik voor piet snot thuis heb gezeten hé :-(( .

15u . .Klop, klop, klop. . .wie is daar . .  de DA ! Clooney werd ingespoten en 10 dagen op Xeden gezet, wat straffe kost is. Nog wat met de DA gepraat over de resultaten van dat bloedonderzoek, het verschil tussen een virale en bacteriële infectie, en vooral dat mijn rekening serieus gepeperd aangerekend was.

Nu weet ik dus waarom die kat altijd een luie kat geweest is, dat beest moet altijd al veel pijn gehad hebben. Wat mij ook opviel toen ik hem ging halen, dat hij toen al hoog en droog verscholen zat en dat hij niet graag gepakt werd.

Tja, op dat moment is dat niet abnormaal hé, komt daar een wildvreemde aan die de katjes wil pakken om te aaien. Als dat een geplande fok zou geweest zijn, dus een raskat, had ik hem niet meegenomen, maar het is een wild katje dat samen met andere lotgenoten in een buitenren zat en moest "vechten" om te overleven. Nu ja, vechten is veel gezegd want de woeste katten zaten apart hoor, maar toch is het op dat moment "ieder voor zich". Aan eten en drinken was daar geen gebrek, en er waren ook veel schuilplaatsjes. Wat er wel gaande was, dat er geen enkel katje uit zichzelf af kwam gelopen, je moest ze lokken met wat lekkers. 

Eén ding staat vast, Clooney zal altijd blijven last hebben met zijn ademhaling. Hij is nu nog maar 1 jaar oud, wat gaat dat dan worden in de toekomst ???? zucht . . . . .diepe zucht . . . . .

Clooney verstopt zich altijd, kruipt ergens weg, wil gerust gelaten worden, Minoes mag zelfs niet meer in de buurt komen. Als ik hem oppak schiet hij in paniek, hij komt alleen boven water om een beetje te eten, te drinken en gelukkig komt hij naar de kattenbak om zijn behoeftes te doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij extra overbelast wordt van die medicijnen, we zullen zien hé.

Ondertussen was zijn gewicht van 3.9 kg naar 3 kg gezakt.

Weet je wat mij het meeste zorgen baart ? Je zal hem nooit horen hoesten, niezen of wat dan ook !!

Ik durf er niet aan te denken dat Minoes hetzelfde kan overkomen, tenslotte hoe komt Clooney daar aan ?

Heb ik hem zo uit het asiel gehaald ? Heeft George dat mee binnengebracht ? Aan wat was George eigenlijk gestorven? Tenslotte aan George heb ik ook nooit iets gemerkt

Ik weet maar 1 ding , ik haal nooit of te nimmer nog een kat uit het asiel !! Ik zit er niks mee in om een sukkelaartje een tweede of zelfs een duizendste kans te geven maar hoe hard het ook klinkt, ik ben het beu om zieke dieren in huis te hebben.

11 augustus

Op onze wedstrijd kwam ik ze tegen, pas op het einde van de dag sprak ze mij aan " We moeten eens afspreken voor Clooney" Godverdomme, hoe is't toch mogelijk hé!!

Ze had een geweldige uitleg waarom ik niets van haar meer heb gehoord. Zij beweerde dat zij niets van mij heeft gehoord en dat zij naar mij gebeld, gebeld en gebeld heeft zonder resultaat. (kan je nog volgen ???)

De details bespaar ik jullie, alsook de verdere "afspraken"

In ieder geval hoor ik wel het verschil tussen een oproep die niet beantwoord wordt en een oproep aan de andere kant gewoon afgeduwd wordt

In ieder geval zie ik het verschil tussen en berichtje dat verstuurt wordt en een berichtje dat bij de andere persoon afgeleverd wordt

CASE CLOSED !!

15 augustus

Na een hele lange dag ben ik 's avonds zeer laat thuisgekomen, plofte mij in de zetel en Minoes kwam mij direct begroeten. Even later kwam Clooney te voorschijn. Sprong op de zetel en keek mij verdwaasd aan met zijn grote ogen.

23 augustus

Ik was wel blij om hem terug te zien, hier bij mij in de zetel.

Hij gaat nog steeds lopen van Minoes. Zij wil gewoon met hem spelen maar dat lukt niet. Dan rent hij weg, terug naar zijn "schuilplaats" in de badkamer met Minoes in zijn kielzog.

Hem pakken gaat nog steeds niet zonder dat hij in paniek geraakt.

En nu maar hopen dat het beter gaat, dat hij terug meer begint te eten. Gelukkig heb ik truukjes om hem iet of wat te doen eten.

Ten eerste Viyo, daar is hij zot van en ook Nutri-Plus gel, soort van astronautenvoeding met een heel hoge voedingswaarde.

17 september 2013

Hij komt meer en meer tevoorschijn maar is nog steeds mager.

Zijn kakjes zijn maar de helft meer van vroeger en de plaskes zijn ook een pak minder.

Hij heeft ook een ander schuilplaatske gevonden, van daaruit kan hij bijna de gehele gelijkvloers overzien.

Gewoon slapen kan hij niet meer, eigenlijk nooit meer. Zijn kop is steeds naar boven gericht, dus achter deze deur is voor hem de simpelste oplossing. Gelukkig is Minoes begripvol, wanneer hij daar ligt laat ze hem met rust.

Ik heb vandaag weeral een keiharde beslissing moeten nemen door Clooney uit zijn lijden te verlossen. De DA heeft hem laten inslapen maar dat ging niet zonder slag of stoot. Wanneer ik hem ging pakken krabde en beet hij en piste alles onder. Doordat hij de twee laatste dagen niets meer gegeten of gedronken had stonk de urine gewoon verschrikkelijk.

Hij heeft zijn laatste krachten precies gespaard om mijn handen en polsen eens goed te trakteren, ocharme het beestje toch, net of hij wist dat het voor hem gedaan zou zijn.

Ik dacht dat het beter ging met hem maar niets is minder waar. De afgelopen 14 dagen heb ik hem haast niet meer gezien. Hij kroop steeds weg naar zijn oude schuilplaats , onder de kasten in de badkamer. Daar lag hij dan, zo maar, te kijken naar . .  . .  niets !!!

Eten en drinken deed hij haast niet meer, en naar de kattenbak gaan was ook een groot probleem geworden, hij geraakte er niet op tijd meer met als resultaat dat ik "onderweg" het een en ander tegenkwam.

Er zijn grenzen in het verzorgen van dieren maar ik vind dat ik mezelf niets te verwijten heb door hem te laten gaan.

Ik heb toch weeral pech gehad, en één ding is zeker, nooit of nooit nog neem ik een dier uit een asiel, straffer nog, nooit of nooit komt er hier nog een dier binnen.

Minoes zal dus de laatste zijn Chez Moi

Slaap zacht lieve Clooney de tweede . . . . nu kan je boven de regenboogbrug spelen en genieten zoveel je maar wil !

The end